בהצלחה!

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

01/12/2011 | 11:56 | מאת: טל

שלום, אני שמחה לראות כי יש פורום בנושא פונדקאות, אני מתעניינת בנושא מזה זמן רב ולא יודעת איפה להתחיל. תודה

אני אשמח לענות על כל שאלה ולייעץ. האם את מתעניינת להיות אם פונדקאית או שאתם זוג המחפש פונדקאית?

01/12/2011 | 12:00 | מאת: טל

על מנת להתחיל את התהליך חשוב לוודא שאת עומדת בכל הקריטריונים הקבועים על ידי הועדה, מבחינת גיל, מספר לידות קודמות, מצב רפואי כללי וכו. מעבר לכך נשמח מאוד למסור לך מידע מפורט ומקיף בענין. אנא צרי קשר - 052-8885870 או 09-95589568 או שילחי אלי למייל את מספר הטלפון שלך. אצור איתך קשר בהקדם. תמר

מנהלי פורום פונדקאות בישראל