פונדקאות בחו"ל

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

06/09/2012 | 08:26 | מאת: אני רק שאלה

היכן כדאי יותר להיעזר בשירותי פונדקאות בישראל או בחו"ל (מבחינה מקצועית ומבחינה חוקית)?

לדעתי עדיף כמובן לעשות פונדקאות בארץ כיוון שזה מאפשר קשר עם הפונדקאית, ליווי רפואי מפוקח במהלך ההריון וגם מהבחינה המישפטית, רישום הילד במשרד הפנים וכ'ו זה יותר פשוט בארץ.

06/09/2012 | 18:33 | מאת: מירב

בחו"ל אין המתנה. הליך הרבה יותר מהיר בלי וועדות. גם שזה פורום לפונדקאות בישראל , כדי לפרגן לאנשים שרוצים לעשות בחו"ל. צריך להגיד את האמת שבחול זה הליך מזורז. אין חיפוש אחרי הפונדקאית יש שם הרבה פונדקאיות.

מירב שלום, מאז ומעולם תמיד אמרתי רק את האמת. זוגות שאנו מאתרות עבורם פונדקאית לא חיכו יותר מחודשיים שלושה לפונדקאית ולפעמים אף מהר יותר ולכן במכלול השיקולים לדעתי הרבה יותר בטוח ומפוקח לעשות את ההליך בארץ ולא חייב שיקח זמן רב. לכל מי שעושה בחו"ל מאחלת בהצלחה סיגל

מנהלי פורום פונדקאות בישראל