פונדקאות ליחידה בת 45 נכה ללא בן זוג

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

16/12/2013 | 14:49 | מאת: סילבי

אני בת 45 חולה במחלה נדירה וללא בן זוג מוכרת בנכות מהביטוח הלאומי. האם ישנה אפשרות בדרך כלשהי לפונדקאות במצבי? תודה סילבי

סילבי שלום רב, באשר להיותך יחידנית וללא בן זוג - שרת הבריאות הצהירה בשבוע שעבר על כוונתה לשנות את חוק הפונדקאות באופן שיותר ליחידנים לעבור הליך פונדקאות בישראל. החוק טרם תוקן ולכן ולמרבה הצער, יחידנים עדין אינם יכולים לקבל את אישור משרד הבריאות להליך פונדקאות. באשר למחלתך - כאשר החוק יתוקן, תוכלי להגיש בקשה למשרד הבריאות המגובה במסמכים המפרטים את מחלתך. הועדה תבחן ותחליט האם לאשר. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל