מחפשים פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

16/10/2013 | 11:45 | מאת: חלי

היי שלום, אנחנו זוג נשוי ויש לנו ילד בן שלוש. יש לנו 2 עוברים מוקפאים שהיינו מאד רוצים להפרותם אצל פונדקאית אני לא יכולה מסיבות בריאותיות אנו מעוניינים בטיפול רק עם העוברים שלנו ולא טיפולים נוספים שכוללים תרומת ביצית. תוכלו לעזור לנו עם זה?

אנא חדדי את השאלה. מה את שואלת בעצם? האם את מתכוונת שאתם רוצים לעשות החזרה אחת בלבד? אן שאם הפעם הראשונה עם העוברים המוקפאים לא תצליח את מתכוונת לשאוב ביציות נוספות?

מנהלי פורום פונדקאות בישראל