פונדקאית נשואה ובעל מתנגד

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

13/08/2012 | 09:47 | מאת: שני

אני מאוד רוצה להיות אם פונדקאית, בעבר זו לא הייתה אופציה כי אני נשואה. למיטב הבנתי היום יש שינוי ואני אוכל להיות למרות שאני נשואה. ניסיתי להעלות את הנושא בפני בעלי והוא מאוד מתנגד, אבל קשה לי לוותר על הרצון הזה. יש מישהי שעברה משהו דומה או שיש לה עצה איך לגרום לו לשנות את דעתו?

שלום שני, אנחנו נתקלות באופן תכוף במצב שאת מתארת. פעמים רבות פונות אלינו נשים המשתוקקות להיות פונדקאיות, והבעלים מתנגדים. בכל המקרים בהם האישה הצליחה בסופו של דבר לשכנע את הבעל להיעתר לרצונה זה היה בעקבות שיחות חוזרות בנושא. את יכולה לבוא אלינו עם בעלך לשיחה על הנושא. זה ייתן לבעלך הזדמנות לקבל מידע מקיף על הנושא, וכמובן לשאול שאלות המטרידות אותו ולקבל תשובות. בהצלחה.

13/08/2012 | 11:56 | מאת: אבלין

היי, נראה לי שיש הרבה שמתנגדים ממקום של חוסר מודעות למהי פונדקאות ומחשש של "מה יחשבו". אם זה המקרה אולי תוכלי לחשוף את בעלך יותר לנושא, לדוגמא דרך אתרי אינטרנט, סיפורים של אמהות פונדקאיות ולהראות לו שהדבר מקובל בארץ היום הרבה יותר מבעבר וגם דרך זה לנסות לחשוף אותו לצד שלך וללמה את רוצה בתהליך. בהצלחה רבה!

מנהלי פורום פונדקאות בישראל