מעוניינת להיות אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

27/07/2013 | 11:58 | מאת: שירן

אני עומדת בכל הקריטריונים ולדעתי מאוד מתאימה, אני בת 28 אחרי לידת תאומות בחודש תשיעי במשקל תקין ולידה רגילה! עברתי טיפולים בעצמי (בגלל בעיה זכרית) ונקלטתי בהפריה ראשונה, מכירה את כל תהליך החזרת עוברים והורמונים... יש לי עבודה טובה שאני מרוויחה בה טוב והרצון מגיע מ2 מקומות- 1. מאז הטיפולים והיכרות עם נשים שזקוקות לכך חלמתי שאוכל לאפשר זאת למישהי שלא יכולה. 2. אני מעוניינת ללמוד לתואר והכסף הזה יהיה עבור זה. יש בעיה אחת... אני כרגע פרודה והתחלתי הליך גישור שאמור להסתיים בחודשים הקרובים. הבנתי שלפי החוק אני אמורה להיות גרושה מינימום שנה לפני שאוכל להגיש מועמדותי? למה בעצם? רציתי לעבור הליך פונדקאות עוד בנישואיי אך בנזוגי התנגד. אשמח להערותיכן, כמו כן הבטחתי בזמנו לתמר שכשאסיים את הגירושין אצור אתה קשר על מנת להתחיל הליכים. אז האם זה רלוונטי?

הי שירן, אכן הוועדה דורשת שפונדקאית תהיה שנה מהגירושין שלה, אולם יתכן ואפשר לבדוק ממתי הפרידה וכו... אני מציעה שתתקשרי אלי או אל תמר ונסביר לך הכל. סיגל 0544848477 או תמר 0528885870 שבת שלום סיגל

27/07/2013 | 18:11 | מאת: שירו

כי אם כך אני יכולה להוכיח שאני פרודה מחודש נובמבר שכן זה התאריך שבו הגשתי תביעה בבית משפט לענייני משפחה. אני אצור איתכן קשר ברגע שיהיה הסכם ואדע תאריך סופי לגירושין.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל