פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

12/08/2012 | 18:00 | מאת: אלה

היי, ותודה רבה על כל הפניות . בהודעה הקודמת שלי, רשמתי שאני רוצה להיות אם פונדקאית, העיניין הוא שניתקלתי בבעיה, אני בתור משהי חסרת דת לא יכולה להיות פונדקאית לזוג הורים יהודים... אלא רק לזוג הורים חסרי דת כמוני.... קודם כל האם יש דרך בכל זאת להיות פונדקאית לזוג ולא משנה איזו דת ולאום אנחנו? מבלי לעבור גיור... כי התהליך של הגיור נמשך לפחות שנה אם לא יותר.... והדבר השני שאם כן יש הורים שהם חסרי דת ורוצים לעבור את התהליך, אשמח אם תהיו איתי בקשר... תודה מראש :) אלה.

שלום אלה, למיטב ידיעתי, הועדה לא תאשר לך להיות פונדקאית להורים יהודיים, אבל פחות תקפיד לעניין זוגות בני דת שונה (כלומר – לא בהכרח תגביל אותך לזוג הורים בלי דת). בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל