המלצה לרופא מלווה לתהליך פונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

18/06/2013 | 21:36 | מאת: לולי

נשמח להמלצה לרופא מלווה לתהליך פונדקאות באזור המרכז? האם רופא שמתמחה בטיפולי הפריה רגילים זה מה שצריך או שיש פה התמחות מיוחדת? תודה

בשביל הליך הפונדקאות אתם צריכים רופא שמתמחה בפריון ולאחר שמושג הריון רופא נשים אשר עושה מעקב הריון. בהצלחה

09/09/2013 | 14:20 | מאת: נועה

יש כמובן עוד רופאים, יש גם את פרופ' נרי לאופר מהדסה או פרופ' רבל , הם עובדים בשיתוף פעולה , ובהחלט אפשרי , בסורוקה יש את ד"ר איתן לוננפלד , מנהל מח' פוריות בסורוקה . וכל אלו בהחלט אנשים שיכולים ללוות את התהליך עד להיווצרות הריון . אצל פרופ לוננפלד ניתן גם לבצע מעקב, וגם אצל ד"ר בר חווה. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל