פונדקאות בארץ או בחו"ל?

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

12/08/2012 | 14:45 | מאת: דקל ודקלה

אנחנו זוג נשוי שמתלבט.. האם עדיף פונדקאות בארץ או בחול ואיך בוחרים סוכנות?

השאלה האם עדיף פונדקאות בארץ או בחול היא שאלה מורכבת ולא לכל אחד מתאים אותו דבר. זה מאוד אנדוידואלי. היתרונות של הליך פונדקאות בישראל הוא הנגישות לפונדקאית – מה שמאפר לזוג לקחת חלק יותר משמעותי בשלבים השונים, רפואה מתקדמת מאוד בישראל, והעובדה שההליך מפוקח. תמר.

14/08/2012 | 22:02 | מאת: יוני

הי גם אנחנו הינו בהתלבטות הזאת, מצד אחד בארץ יש קשר עם הפונדקאית והטיפול הרפואי כלול בסל הבריאות אך מצד שני העלות גבוהה משמעותית מההליך בחו"ל. ובפונדקאות בחו"ל יש ניתוק מהפונדקאית והעלות נמוכה משמעותית בנוסף זמן המתנה אפסי ולא צריך לעמוד בפני ועדות. אנחנו העדפנו ניתוק מהפונדקאית ובחרנו בהליך בחו"ל ולאחר שעברנו את ההליך התחלנו לעזור לזוגות נוספים לעבור את ההליך. אני מצרף את הסיפור שלנו מנקודת מבטי. http://www.surrogacy-israel.co.il/he//story

13/08/2012 | 09:21 | מאת: לילך

http://health.walla.co.il/?w=/5028/1884353

מנהלי פורום פונדקאות בישראל