שאלה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

13/12/2011 | 10:01 | מאת: סיון

אני אם פונדקאית וילדתי לפני חודשיים אני מעוניינת לעבור את התהליך שוב אבל לא יודעת אם זה אפשרי מבחינת הוועדה ואם כן כמה זמן יש לחכות מתהליך לתהליך?

סיון הי, יש אפשרות לעשות פונדקאות פעמיים. צריך לעבור פרק זמן של שנה ממועד הלידה האחרון ועד שאפשר לקבל אישור ועדה לפונדקאות. יש לוודא שמכל שאר הבחינות את עומדת בדרישות הועדה - בין היתר, לא עברת 2 ניתוחים קיסריים, לא עברת יותר מ-3 לידות, גילך לא יעלה על 38 במועד אישור הועדה ועוד. בהצלחה, תמר

מנהלי פורום פונדקאות בישראל