שאלה לגבי כישלון של התהליך ותמיכה של המרכז

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

08/12/2012 | 14:25 | מאת: ערן

היי, רציתי לשאול כמה דברים לגבי מה קורה אם התהליך נכשל לאחר שנחתם ההסכם עם הפונדקאית והיא עברה את אישור הוודעה כגון: 1. הפונדקאית עברה עד 6 הפריות ללא הצלחה (מבחינת הודעה היא פסולה). 2. ההריון לא תקין ויש צורך בהפלה/ הפונדקאית עברה הפלה טבעית. 3. הפונדקאית מחליטה להפר את ההסכם לאחר חתימתו שלא מסיבה מוצדקת. האם ההסכם.חוזה עם המרכז מסתיים לאחר אישור הועדה כלומר אין החזר כספי או ערבות במקרה של כישלון התהליך? מה קורה במקרה 1 או 2, ויש צורך לזוג להתחיל תהליך חדש עם פונדקאית חדשה האם יש צורך לשלם שנית את כל דמי התיווך ?

זה תלוי במרכז אולם אני משערת שבמקרים 1 ו 2 אם תרצה לקבל עוד פונדקאית תצטרך לשלם שוב ודווקא במקרה 3 נשמע לי יותר ששם אמורה להיות למרכז אחריות. אולם, שוב זה תלוי במרכז ומה סגרתם איתו מראש. בהצלחה

08/12/2012 | 17:20 | מאת: ערן

ומה לגבי המדיניות שלכם בתור מרכז? האם תוקף ההסכם והאחריות עם הזוג הוא אך ורק עד לקבלת האישור מהוועדה כלומר המרכז נוטל כל אחריות מרגע חתימת ההסכם עם הפונדקאית ואישורה ע"י הוועדה? שאלה נוספת האם במקרה 1 או 2 הוועדה מאפשרת ניסיון הפריה נוסף עם אותה פונדקאית או שהזוג חייב להתחיל תהליך מחדש עם פונדקאית אחרת?

14/12/2012 | 12:13 | מאת: סיגל גיסין חיים חדשים

הי, עליך להפנות שאלה זו לרופא המתמחה בפיריון. בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל