עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

07/12/2012 | 09:03 | מאת: פונדקאית 2

שלום לכולן. אני לקראת פונדקאות שנייה כאם פונדקאית .ובמקביל שאישרו לי שוב לעבור פונדקאות עי הוועדה לנשיאת עוברים פנו אליי זוג שלא מאשרים להם פונדקאות בארץ מפאת גילם .והסיפור שלהם נגע לליבי ואני מרגישה שאני רוצה לעזור להם אבל איך זה הולך בחול ?? ההחזרות יהיו בחול ? מהלך ההיריון בארץ ? לידה בארץ ? אם צריך עוד החזרה כי לא צלחה זה בחול ? ככ הרבה שאלות והזוג אינו יודע לענות .למרות שיש לי אפשרות לעשות תהליך רגיל בארץ משהו בי חייב לעזור להם . אשמח לתשובות .

זה בעייתי כיוון שהכל צריך להתבצע בחול, ההחזרות, הבדיקות וגם הלידה. אם אין להם אישור לעשות פונדקאות בארץ הלידה לא תוכל להתרחש בארץ.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל