אחרי היסטרו ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/11/2016 | 11:04 | מאת: יעל

עברתי היסטורסקופיה ניתוחית להוצאת שאריות לפני 3 ימים. הרופא נתן לי פרוגילוטון. לקחתי כדור אחד בלבד ובגלל תחושה פיזית לא טובה הוא אמר שאני יכולה להפסיק ולא צריכה משהו במקום. עכשיו יש לי דימום וכאבי מחזור (נראה ומרגיש כמו מחזור). זה בגלל הניתוח או בגלל שלא המשכתי עם התרופה? תודה.

16/11/2016 | 11:09 | מאת: יעל

שעד היום לא היה דימום כלל, רק הכתמות קלות בלבד

שלום לך, יתכן בהחלט כי הדימום נבע מהפסקת הפרוגילוטון יש להמתין לוסת הבאה ואם הדימום אינו מתגבר ואים כאבים או הפרשה חריגה להשאר במעקב בלבד בשלב זה אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית