כאבים לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/03/2016 | 11:10 | מאת: ג

שלום, אתמול עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית בבית חולים, הבדיקה נראה תקינה, אבל כבר עברו 24 שעות ועדיין יש לי כאבים(לא חזקים) דמוי מחזור, האם זה בסדר? אם כן, כמה זמן יכולים להיות כאבים? אלולים להיות סיכונים בבדיקה הזו? לא היה צריך לקחת אנטיביוטיקה אחרי הבדיקה ליתר בטחון נגד זיהומים?

שלום רב, לאחר היסטרוסוקפיה צפויים מיחושים, אם לא יעברו ביומיים הקרובים או יופיע חום גשי למיון נשים לבדיקה אן צורך באנטיביוטיקה מניעתית לפני בדיקה זו אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית