לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ומחיצה ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/11/2015 | 15:32 | מאת: גילי

שלום, אשמח לחוות דעת, לאחר היסטרו' ניתוחית בה הוסרה מחיצה מלאה- כרגע נותרה מחיצה של כ25-30% מתלבטת האם לעשות שוב היסט' ניתוחית או לנסות להרות בלי עוד ניתוח חשוב לציין כי כל זאת נעשה לפני ניסיון לכניסה להריון. תודה

גילי שלום, הייתי מנסה קודם להרות, נראה לי שניתוח היסטרוסקופי נוסף לפני הריון יהיה בשלב זה עשיית יתר מדוע לא הוסרה המחיצה במלואה בניתוח הראשון? אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית