לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/10/2015 | 04:22 | מאת: יעל

שלום, לאחר לידה שנייה שהשילייה לא רצתה להתנתק בוצע ליזיוס והומלץ על היסטרוסקופיה אבחנתית. ביצעתי את האבחנתית ובה נמצא: בקרן שמאל שארית תקועה כ- 1 ס"מ. הדבקויות בפונדוסם שארית פמוזרת. הדבקויות בצד שמאל של חלל הרחם. הומלץ על היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הדבקויות והוצאת שארית. ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית שלאחר שהתכוררתי מההרדמה הסתבר שלא ביצעו כל פעולה ניתוחית אלא עשו ראשית שוב אבחנתית ומצאו כי חלל הרחם נקי ללא שארית וללא הדבקויות. 1. האם זה ייתכן כי השארית וההדבקויות נעלמו מאליהן? יש לציין כי לא קיבלתי מחזור כי אני מניקה 2. כיומיים לאחר הניתוחית (שהתבררה לבסוף כאבחנתית) אני עדיין מדממת ואף יצא ממני עכשיט גוש גדול של דם (בקוטר של כ5 ס"מ). האם זה נורמלי? ומה זה הגוש הזה אם לא מצאו כלום? תודה מראש על המענה

שלום לך, קשה לחוות דעה ללא צפייה בתמונות מהפעולות, יש פעמים בהם נצפים ממצאים בבדיקה האבחנתית, ובניתוח התמונה המתגלה שונה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית