מחזור חום

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

01/10/2015 | 18:03 | מאת: נורית

שלום אני בת 16 ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין לא מוגנים אך הם נמשכים רק כמה דקות והוא תמיד גומר בחוץ! החודש קיבלתי מחזור כמה ימים לפני הרגיל אך אין דם אדום זה רק הפרשות חומות וצמיגיות וזה נמשך כבר 6 ימים ללא הפחתה או שינוי,יכול להיות הריון? או שזה נורמלי?

נורית שלום, כדאי לשלול הריון, להשתמש באמצעי מניעה יעילים יותר ממשגל נסוג שהוא האמצעי הכי פחות יעיל במניעת הריון לגבי ההפרשה החומה יתכן ומקורה בחיכוך צוואר הרחם בעת היחסים בכל מקרה כדאי לבדוק

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית