הפרשות חומות של נגמרות

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

19/08/2015 | 12:38 | מאת: יערה

שלום, בת 40, לידה אחרונה לפני שנה ושלושה חודשים ,ללא אמצעי מניעה (קונדום). בסקירה של ההריון גילו לי שרירן ועד היום הכל היה בסדר וללא בעיות חוץ מדימום כבר במחזור, בעיקר בימים הראשונים. בחודשיים האחרונים אני סובלת מהפרשות חומות שבאות והולכות לאורך כל החודש אבל כמעט כל הזמן נמצאות, החודש היה לי את הדימום שיש לי תמיד בביוץ הפרשה שקופה עם דימום קל אבל מאז נשארו לי הפרשות חומות כבר שבוע וזה לא מרגיש שזה הולך להגמר. האם השרירן התחיל לעשות לי צרות? האם פתאום שרירן יכול לגרום לתופעות האלו?מה עושים עם שרירן שגורם לזה? האם חייבים להוציא את הרחם או שיש טיפולים שיכולים לעזור? האם הפרשות חומות יכולות גם להעיד על בעיה ברירית הרחם? אני ממש בלחץ מזה, האם יש לי סיבה?

19/08/2015 | 13:11 | מאת: יערה

חשוב לי לציין שעברתי שתי לידות קיסריות, האחרונה הייתה לפני שנה ושלושה חודשים.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית