שאלה קצרה נוספת

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/06/2015 | 03:01 | מאת: שרון

האם לא ניתן להוציא שארית הריונית של 15 מ"מ (שדבוקה לדופן) בהיסטרוסקופיה אבחנתית במרפאה ללא צורך בניתוח? זו לא אופציה שהרופא העלה בפניי. נתקלתי בה רק באינטרנט. תודה. שרון

שרון שלום, הוצאת שארית במרפאה אפשרית אך לא בכל המקרים, יש מקרים שהשארית דבוקה לדופן והציוד בו משתמשים לניתוח במרפאה ללא הרדמה הוא קוי ולא מעוגל כמו בחדר הניתוח, מכאן היכולת להתמודד עם שארית דבוקה קטנה במרפאה. בהרצליה מדיקל סנטר אנו מאפשרים לנשים לעבור ניסיון טיפולי במרפאה ובמידה ולא מצליח משלימים בחדר הניתוח. בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית