היסטרו אבחנתית וניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/06/2015 | 17:41 | מאת: שרון

שלום דר. אני אחרי הפלה שבוע 9 עם ציטוטק. לאחר מחזור התגלתה בהיסטרו אבחנתית שארית הריונית של 15 מ"מ שצמודה לדופן ולא נראתה באולטרסאונד. אני לקראת מחזור שני ואמורה לעבור היסטרו ניתוחית להסרת השארית (נאמר לי שציטוטק נוסף לא יעזור במצב הזה). אני מעוניינת לעשות זאת לאחר מחזור נוסף עמ לתת סיכוי נוסף שהשארית תצא באופן טבעי.שתי שאלות ברשותך- 1. האם יש סיכוי שתצא במחזור השני אחרי שלא יצאה במחזור הראשון? 2. האם אני יכולה לבקש באותו המעמד של הניתוח ממש לפני ההרדמה שיבדקו האם השארית יצאה או שיהיה צורך שאעבור שוב היסטרו אבחנתית? תודה לך. שרון

שלום לך, הנתנה לוסת הקרובה קרוב לודאי שלא תשנה, הסיכויים קטנים שהשארית תפלט עצמונית, לפני ההיסטרוסקופיה תוכלי לעבור בדיקת אולטרסאונד אן לבקש מהמנתח לבצע היסטרוסוקפיה אבחנתית לפני שמתחיל את הניתוח. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית