הסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

29/04/2015 | 12:57 | מאת: אילת

שלום, ילדתי לפני 11 חודשים. כ6 שבועות לאחר הלידה עברתי הסטרוסקופיה נצפו שאריות רב השאריות הוצאו, מה שלא יצא לדברי הרופא היה אמור לצאת עם הדימום. כמו כן הוא רשם "בוצעה גרידת קו מכוונת". מאז ועד השבוע הנקתי ללא קבלת מחזור. השבוע קבלתי מחזור והוא משונה ביום הראשון היה דימום מוגבר ומאז אין כלום כרגיל אני מדממת די הרבה במשך חמישה ימים, עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. מה זה יכול להיות? האם יתכן שיש שאריות וזה עושה בעיות? סליחה על אורך השאלה ותודה רבה.

שלום לך, כדאי להגיע להערכה מסודרת, אם יש ספק לגבי השארות שאריות נוספות והעובדה שגם בוצעה גרידה דורשת וידוי שאין הידבקויות שהן גרמו להפחתת כמות הוסת הייתי מבצע היסטרוסוקפיה אבחנתית לוודא תקינות החלל והרירית. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית