היסרוסקופיה אבחנתית מה אפשר לעשות עם פוליפ

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/01/2023 | 19:42 | מאת: אילה

שבוע טוב ברצוני לשאול האם ניתן להסיר בsee &treat פוליפ בגודל 8 על 4 ממ? האם זה עלול לכאוב? יש חיישני כאב ברירית? האם המיכשור דק ממש כמו בהחזרת עוברים? אם ראו זרימות בתוכו יש סיכוי שזה סרטן? אם יש סכוי שאם זה גידול סרטני, אז טיפול תוך כדי אבחנתית עלות לגרום לחלקיקים להידבק לרירית ולפתח סרטן בעוד מקומות ברחם? איזה משככי כאבים טובים חוץ מאופטלגין (אסור לי) כדאי לקחת לפני? אני לא אעשה ניתוחית כי יש לי חרדה מהרדמה אז או אבחנתית וטיפול במקום או כלום....

אפשר לבצע גם בהרדמה מקומית, אין סיבה לסבול, אפשר להוציא פוליפ בגודל זה במרפאה, הסיכוי לממאירות קלוש.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית