ביצוע היסטרוסקופיה על ידי רופא אחר

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/12/2022 | 07:50 | מאת: מיכל

שלום דר' בצעתי היסטרוסקופיה לפני כחודשיים בערך . לדברי הרופא שביצע את הפעולה חלל הרחם והרירית תקינים . (בצעתי את הפעולה בגלל שהיה לי הפלה עם ציטוטק). לתחושתי הרופא שביצע את הבדיקה לא בדק כמו שצריך . האם יש סכנה לבצע שוב היסטרוסקופיה אבחנתית אצל רופא אחר . חודשיים אחרי הפעולה ? . האם זה יכול לעשות נזק לרירית הרחם ? או לגרום לרירית לא סדירה ? או רירית דקה ? . חוששת לבצע שוב את הפעולה . תודה רבה . מיכל

בידיים מנוסות אין בעיה לבצע בדיקה נוספת לחוו"ד שניה. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית