היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/03/2014 | 06:20 | מאת: נועה

דר שלומי כהן שלום רב, אני בת 54 נוטלת הורמונים מסוג אקטיבל, לאחרונה, בעקבות דימום ותחושת אי נוחות בבטן, עברתי בדיקת פאפ והודיעו לי כי אצטרך לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית, האם קביעה כגון זאת מצביעה בהכרח על המצאותם של תאי סרטןן? מהן האפשרויות ההבחנתיות והטיפוליות במצב זה? בתודה גדולה ובברכה.

נעה שלום, לא הבנתי מה הסיבה לניתוח? האם היו ממצאים באולטרסאונד? היה דימום? ניתן לבצע היסטרוסקופיה עם ביופסיה במרפאה ללא הכנות מיוחדות אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית