הריון והיסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

10/03/2014 | 13:00 | מאת: shar

שלום רב, אמורה לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית לצורך טיפולי פריון ביום שלישי מחזור לפני כשבוע כאשר זיהיתי ביוץ ביום ה 6 למחזור וקיימנו יחסי מין. לפי החישוב שלי הביוץ התרחש כ 3 ימים לפני הבדיקה המתוכננת. שאלתי: במידה ותהיה הפרייה , האם הבדיקה עלול לפגוע בה?

שלום רב, היסטרוסקופיה המתבצעת 3 ימים אחרי הפרייה לא סביר שתפגע בהריון, אך אם את יודעת מראש מתי הביוץ, את יכולה לתכנן הבדיקה בחודש הבא במידה ולא הרית. בהצלחה, ד"ר כהן

16/03/2014 | 09:16 | מאת: Shar

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית