היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

09/03/2014 | 22:40 | מאת: גילה

שלום, אני אמורה לעבור בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית, ברצוני לדעת כיצד מחוטא האנדוסקופ ביו טיפול לטיפול כי אני מאוד חוששת ממחלות זיהומיות. תודה רבה

12/03/2014 | 19:51 | מאת: אור

הי גילה, פשוט הרופא שם קונדום על המתמר.

שלום רב, יש לבצע חיטוי מסודר בין הפעולות, יש אפשרות לחיטוי בתמיסות שונות או כמו במרפאתי, חיטוי עם מכשיר סטריליזציה מסודר אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית