התאוששות לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/02/2014 | 18:54 | מאת: נעמי

שלום, עברתי לפני כשלושה ימים היסטרוסקופיה ניתוחית. כפי שאני מבינה רוב הנשים עוברות זאת בקלות, אך אני כבר שלושה ימים אחרי ועדיין חלשה מאוד. האם זה תקין?

13/02/2014 | 20:28 | מאת: ליסה

הי, אשמח אם בא לך לשתף ,אצל מי עברת? אני גם צריכה לעבור . האם עושים את זה בהרדמה מלאה או חלקית? והאם אחרי הניתוח יש כאבים? ושאלה אחרונה: האם עשו לך אבחנתית וניתוחית בו זמנית? תודה

13/02/2014 | 20:56 | מאת: נעמי

הי, עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית תחילה ללא הרדמה, עבר ממש בקלות וללא כאבים. את הניתוחית עשיתי כעבור שלושה שבועות בערך- בהרדמה מלאה, אצלי זה עבר כמעט ללא כאב, אך עדיין מרגישה חלשה.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית