היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/01/2014 | 20:09 | מאת: יעל

שלום, אני משערת שאצטרך לעבור בדיקה שכזו מחכה לתור לרופא. בינתיים רציתי לשאול, זו בדיקה שנעשית במרפאות בריאות האישה בכל קופ"ח? או שזה בבי"ח? וכן האם הגניקולוג מבצע את הבדיקה או ששולח לרופא אחר או אולי מדובר בהתמחות מיוחדת בתחום? לתשובתך אודה

שלום רב, היסטרוסקופיה מתבצעת בחלק ממרכזי בריאות האישה, ובבתי חולים, וע"י רופאים מומחים בתחום האנדוסקופיה הגינקולוגית אשר להם ניסון רב בביצוע הפעולות. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

30/01/2014 | 21:53 | מאת: יעל

היום הייתי אצל הרופאה וכמו שסברתי היא באמת הפנתה אותי להיסטר' והסבירה שיעשו אבחנתית + ניתוחית בו זמנית בהרדמה מלאה האם זה מקובל? ואם אני אמורה לחתום על טופס מסויים לפני הניתוח ובניתוח בכלל ימצאו עוד דברים אחרים אז איך אהיה בשליטה? אולי לא אסכים לחתום?-כרגע זה נראה פוליפ אבל הרופאה אמרה שרק כשנכנסים בהיסטרו' רואים. כעקרן אני נגד כל הניתוח הזה כי הסיכוי לפוליפ סרטני הוא ממש קטן ואם זה ימצא סרטני אז?- הרי בטח יהיה עוד טיפול יותר פולשני כמו כריתת רחם? כימו'?- כלומר זה לא יגמר רק בהסרת פוליפ, נכון? תודה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית