היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

18/01/2014 | 10:09 | מאת: שירן

היי, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית אתמול 17/1/2014 ורציתי לדעת מתי ניתן לקיים יחסי מין? והאם נושא תפירת צוואר הרחם לאחר קליטה הוא בעייתי ובאיזה שבוע זה נעשה.. תודה רבה על המענה.

20/01/2014 | 20:12 | מאת: יעל

הי שירן, אשמח אם תוכלי לומר אצל מי עברת את הניתוח? האם יש כאבים אחרי? כמה ימי מחלה אם בכלל צריך?

22/01/2014 | 07:35 | מאת: Shiran

עברתי אצל דר ליסק באופן פרטי בבית חולים אלישע רופא מדהים מקסים! אין לך מה לחשוש אין כאבים אולי טיפה לאחר ההתעוררות מההרדמה בעקרון חזרתי לתפקוד מלא לאחר יום - הם ממליצים מנוחה של יומיים שלושה

22/01/2014 | 21:57 | מאת: יעל

22/01/2014 | 13:38 | מאת: ד"ר שלומי כהן

שלום לך, יחסי מין 3 ימים אחרי היסטרוסקופיה לגבי התפירה לא הבנתי השאלה, נסחי מחדש

22/01/2014 | 21:34 | מאת: שירן

לגבי התפירה התכוונתי לכך בביצוע היסטרוסקופיה הרחיבו לי את תוואר הרחם בעזרת השם כשאקלט להריון אאלץ בשבוע 7-10 לתפור את צוואר הרחם, האם זה מסוכן? איך זה מתבצע? אין סיכוי שייפול חלילה העובר לפני כי צוואר הרחם פתוח? תודה וערב מקסים

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית