היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/01/2014 | 21:46 | מאת: טל

שלום עברתי ביום רביעי היסטרוסקופיה אבחנתית וביומיים האחרונים יש לי דימום קל וכאבים בבטן התחתונה, רציתי לדעת האם זה נורמלי? וגם אם עדין לא היה לי ביוץ במחזור הזה האם הבדיקה פוגעת ביוץ? תודה מראש על התשובה

טל שלום, דימום קל יתכן, לגבי הכאבים אם הם במגמת החלשות סביר, אם מתגברים אוא הפרשה בריח חריף או חום לפנות מייד לרופא המבצע בהצלחה, ד"ר שלומי כהן

20/01/2014 | 21:08 | מאת: דנה

היי האם כואבת ההיסטרוסקופיה ?

טל שלום, דימום קל יתכן, לגבי הכאבים אם הם במגמת החלשות סביר, אם מתגברים אוא הפרשה בריח חריף או חום לפנות מייד לרופא המבצע בהצלחה, ד"ר שלומי כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית