ממצא אקוגני

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

02/01/2014 | 17:19 | מאת: קרן

שלום ד"ר, עברתי אולטרסאונד עקב דימום לאחר מחזור ונמצא ממצא אקוגני בגודל 23 מ"מ באזור צוואר הרחם/ רירת הרחם. עליי לעבור שוב us חודש הבא. רציתי לשאול, 1.אם ימצא לי שוב משהו זה מחייב ניתוח להסרה? 2.האם ממצא מורידים בכל מקרה כי זה משהו שגודל עם הזמן? 3.האם יתכן וזה יעלם מעצמו? תודה

קרן שלום, כדאי לברר מהות הממצא, בדיקת היסטרוסקופיה תעזור לברר הסיבה בחלק מהמקרים ניתן כבר בעת האיבחון להוציא הממצא אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית