מיומות ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

26/12/2013 | 06:57 | מאת: חגית

שלום, אני בת 46, יש לי 2 מיומות תת סירוזיות ברחם, האחת: 8.23 ס"מ על 8.12 ס"מ והשניה: 7.57 ס"מ על 5.24 ס"מ. נבדקתי אחרי 3 חודשים והמיומות קטנו בערך ב 3 ס"מ. שאלה: האם במהלך החודש יש ימים שהם גדולים יותר כמו למשל בזמן הווסת? ישנם ימים שהם קטנים יותר כמו למשל באמצע החודש? עשיתי בדיקה הורמונלית ואני מחכה לתשובה. תודה רבה

חגית שלום אם אין כאבים, דימום, הפרעה לפיריון, השתנה לילת דחופה או עצירות, אין צורך בהתערבות כירורגית אלא מעקב בלבד, ניתן לשקול במידה ויש דימומים לנסות טיפול עם התקן מירנה. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית