אחרי הפלה מאוחרת

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

21/12/2013 | 22:24 | מאת: נעמה

שלום, אני אחרי הפלה מאוחרת ועתידה לעבור בימים הקרובים היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שבאבחנתית התגלו שאריות רבות מההריון. 1.האם מרחיבים את צוואר הרחם בפרוצדורה? 2. מה קורה לאחר הפרוצדורה כמה זמן צריך לחכות עד שניתן לנסות שוב להיכנס להריון? 3. באופן עקרוני אני אמורה לקבל מחזור עשרה ימים בערך אחרי הפרוצדורה האם אקבל או שמורידים גם את כל הרירית בפרוצדורה ולא יהיה מחזור כסדרו? תודה!

נעמה שלום, בכדי לבצע הפעולה יש לבצע הרדמה כללית והרחבת צוואר ע"מ להבטיח ניקוי מיטבי של חלל הרחם לאחר הוסת הראשונה ניתן לנסות להרות בשנית לא מסירים את הרירית אלא רק את השארית, אך עצם הפעולה עשויה לשנות את תאריך הוסת בהצלחה,

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית