היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

19/11/2013 | 10:45 | מאת: יפעת

שלום אני אמורה לעשות את הבדיקה של היסטרוסקופיה אבחנתית האם זה כואב ?אמרו לי שזה ללא טישטוש אבל נישמע לי מפחיד להכניס מצלמה ולבדוק יש לי אגרופן של 4.5 ס"מ מה הטיפול בזה האם רק ניתוח אני בת 41 ובריאה אשמח לתשובה דחופה

יפעת שלום, הבדיקה בידיים מנוסותלא אמורה לכאוב כלל לשרירן יש מספר טיפולים, לא תמיד צריך לנתח אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית