מיומות ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/11/2013 | 18:38 | מאת: עדי

שלום רב, יש לי מיומות תת סירוזיות ברחם בגודל 4 חודשיי הריון, האם אפשר לקחת מהן ביופסיה לדגום אותן? תודה

עדי שלום, אין יכולת לדגום שרירנים, במידה וצריך מוציאים אותם, אם תפרטי יותר מה גילך, מה התלונות הקליניות והיכן השרירנים אוכל לסייע יותר. אשמח לעזור לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית