שאריות שיליה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/11/2013 | 00:06 | מאת: מיכל

שלום רב, ילדתי לפני 5 שבועות בלידת מלקחיים והשיליה לא יצאה שלמה. מיד אחרי הלידה בוצע רוויזיו. באולטרסאונד לפני שבוע נצפה חשד לשארית שיליה 25 ממ ותוכן דמי רב. נקבע לי היסטרוסקופיה לשבוע הבא. שאלתי היא: האם לא היו צריכים לעשות פעולה זו מיד לאחר הלידה? תודה על תשובתך.

שלום לך, היסטרוסקופיה אחרי לידה ובפרט בהטוויה של שארית לא אפשרית מייד לאחר הליד היש להמתין מספר שבועות להתכנסות הרחם והפסקת הדימומים הכבדים שלאחר הלידה במטרה לבצע הפעולה בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית