שרירן דוחק לחלל הרחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/04/2022 | 11:58 | מאת: ליאת

ד"ר שלום, בת 34 מנסה כשנה להכנס להריון ברקע 4 הזרעות ו 5 IVF ללא הצלחה. ברקע שרירן שטרם הניסיונות היה 20X18 ס"מ ללא עיוות של החלל והיום, בבדיקה האחרונה גדל ל 42X40 ס"מ הוא דוחק את החלל ואת הרירית השרירן צמוד לדופן הרחם הומלץ על היסטרו ניתוחית יתכן ואצטרך 2-3 סבבים עד להוצאה מלאה. או לפרסקופיה הוצאה בשלמתו בפעם אחת כמה זמן לאחר היסטרו לוקח לשרירן לבלוט שוב לחלל? אם הוא יבלוט לחלל לאחר היסטרו הראשון בכל זאת יעשו לי היסטרו נוסף להוצאה של חלק נוסף ממנו? אשמח להמלצתך באיזה דרך כדאי לבחור, אני ממש בהתלבטות

קשה כמובן לייעץ ללא מידע יותר מדויק לפי אולטרסאונד תלת מימדי

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית