כאבים אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

15/02/2022 | 21:49 | מאת: דנה

אני בת 38 שבוע אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית עקב שארית מהפלה טבעית בשבוע 7 . הדימומים פסקו היום. אבל עדיין יש לי כאבים בבטן התחתונה שמקרינים על הפות. הכאבים הם דקירות והתחושה היא של כמו משקל שמונח על הבטן התחתונה. אני משתדלת לנוח כשאני יכולה אבל שבוע אחרי לא אמור לכאוב. הייתי במיון נשים ואצל רופא הנשים שלי. הרחם נקי משאריות, בדיקות דם ושתן לא העלו ממצא לדלקת. מה השלב הבא? אולי יש לי דלקת ברחם? ברירית הרחם? לא רשמו לי אנטיביוטיקה כי אין לי חום. משהו לא תקין. לא הגיוני שעדיין יכאב לי . אני לא יודעת מה לבקש. אשמח לעצתך.

דלקת לא תמיד מלווה בעליית חום, האבחנה בבדיה קלינית, גשי מחר לבדיקה. רפואה שלמה

17/03/2023 | 19:19 | מאת: תמר

היי דנה מה בסוף היה יש לי את אותן תופעות כאילו סוג של לחץ גם על השלפוחית אשמח לדעת אם יצלחת לטפל בזה תודה תמר

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית