ה.אבחנתית , מחיצה ואסטורפם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

15/02/2021 | 11:51 | מאת: שלום

דר שלום . עברתי ה.אבחנתית להורדת מחיצה של 50 אחוז. ביומים הראשונים לאחר הניתוח היו לי דימומים, ממה הם נובעים? כמו כן גילתי על המחיצה ועשיתי את הניתוח תוך שבוע , נורא מהר. ולא הספקתי לברר על הפרוטוקול של הטיפול. נתנו לי אחרי הניתוח אסטורפם 3 שבועות 3 פעמים ביום ( זה נראה לי המון?!) ואז כמה ימים של פרימולט. האם זה הטיפול התרופתי הנהוג?

15/02/2021 | 23:18 | מאת: אני

תיקון *ה.כירורגית

הדימומים נובעים מהניתוח, ויכולים להמשך מספר ימים לאחר הניתוח. הטיפול ההורמונלי מקובל והפרוטוקול משתנה בין המבצעים השונים. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית