שאלה דחופה..מיואשת ממש

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/12/2020 | 16:19 | מאת: ליבי

שלום וברכה אני בת 29 אחרי חודשיים וחצי של ניתוחית לתיקון חלל דיסמורפי ופתיחת מחיצה 30 אחוז . אחרי ניתוחית עשיתי אבחנתית שיצא תקינה! במחזור השני ניסתי לעשות החזרה של בלסטו עם אסטרופם 3 פעמיים ביום וגינלי, הרירית שיחקה ביו 4 ל 6.. בוטל החזרה.. והחודש ניסתי לקחת פרוגובריס מינון נמוך לעיבוי הרירית..הרירית לא זזה מ 4 ממ! לפני הניתוחית הרירית הייתה מגיעה ל 8! אני ממש בחרדות האם הניתוחית פגעה ברירית? אני ככ מפחדת. (20 יום אחרי ניתוחית עשיתי א.ס סתם על דעת עצמי שהראה שאני אחרי ביוץ ורירית הייתה 7.5 וחשבתי שהכל תקין ובכל זאת לא הגעתי לעובי הזה למרות כל ההורמונים) תודה רבה

שלום לך, כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית פעם נוספת לוודא שאין הידבקויות

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית