דימום לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

24/09/2020 | 21:30 | מאת: יעלית

שלום, ילדתי לפני כחודשיים. לפני כ - 8 ימים ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית בשל שארית שילייה (קצת פחות מס"מ 1). לאחר הניתוח לא דיממ י כלל. יומיים לאחר מכן פתאום התחיל דימום חזק (ממש כמו מחזור, אך לא מלווה בכאבים). הדימןם נפסק ליום וחזר חזרה (דימום חלש). אני לוקחת אסטרופם ואמורה להתחיל בעוד יומיים להוסיף גם primolut-nor. מדוע אני עדיין ממשיכה לדמם? יכול להיות שלא כל השילייה יצאה למרות שנאמר לי הכל יצא? תודה מראש

אם בוצעה היסטרוסוקפיה ניתוחית קרוב לוודאי שהשארית הוצאה בשלמותה. הדימום נובע בשל השילוב של סיום ההריון עם יציאת השארית והטיפול ההורמונלי.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית