אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

08/09/2020 | 10:41 | מאת: נטלי

שלום ד"ר אתמול ביצעתי היסטרו ניתוחית להוצאת שארית הריון שהייתה שם כמעט 3 חודשים במשך כל הזמן הזה סבלתי מכאב באגן שנראה כתוצאה מהשארית התקועה ועכשיו הכאב עדיין ישנו רציתי לדעת שזה נורמלי ויעבור לאט לאט קיבלתי גם דלצין כי היה ריח חריף מהממצא דבר נוסף אם לא נרשם לי במכתב השחרור משהו על הדבקויות ז"א שלא היו או שחלילה יכולות להיווצר גם אחרי הפעולה תודה וסליחה על אורך השאלה:)

סביר שהכאבים יחלפו בימים הקרובים אם שבוע לאחר ההיסטרוסקופיה עדיין כאבים גשי להיבדק

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית