מחזור אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

08/09/2020 | 09:13 | מאת: אסתר

לפני חודשיים וחצי עברתי גרידה לאחר הפלה בשבוע 8,אחרי הגרידה המחזור היה תקין והגיע בזמן{4 שבועות אחרי}והדימום היה יותר חזק. אחרי המחזור{לפני כחודש}עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית עקב חשד לשארית{שהתברר כמוטעה}מאז המחזור שלי לא בא ,למרות שבדר"כ אני מקבלת כל 28 יום בממוצע כיום עברו 42 יום ולא קבלתי מחזור{בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית} אשמח לחוו"ד המקצועית יום טוב!

האם בצעת בדיקת הריון? בדיקות הורמונליות? אולטרסאונד? השלימי ואשמח לסייע

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית