שאלה לאחר הפלה בבקשה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/06/2020 | 22:07 | מאת: אנונימית

שלום רב, לפני חודשיים הייתה לי הפלה בשבוע 8. ההפלה לא הייתה שלמה ולכן נתנו לי גם מנות ציטוטק. עדיין נותר חומר הריוני. חשוב לי לציין שאני במעקב והנושא לא מוזנח. לפני כשלושה שבועות קיבלתי וסת ראשונה לאחר ההפלה, נפלטה בוסת שארית אך בסונר לאחר מכן עדיין היה ספק לשארית קטנה. היום חזרתי על הסונר והתשובה הייתה "בחלל הרחם ממצא היפואקגוני לא סדיר בגודל 14 ממ ללא זרימות . לא ניתן לשלול שארית. שחלות במרקם תקין. רירית הרחם 11 מ"מ. האם מדובר בממצא מדאיג? או ממצא מתאים לממצא של ההפלה? יש סיכוי שזה יצא בוסת? תודה

14/06/2020 | 23:59 | מאת: אנונימית

תיקון בכותרת

נראה כי מדובר בשארית, גשי לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית/ניתוחית . בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית