היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/11/2012 | 17:58 | מאת: דפי

שלום, האם באותו חודש של ביצוע הסטרוסקופיה אבחנתית ניתן לבצע הזרעה כרגיל? האם יש הנחיות כלשהן לפני ההיסט' או מועד ביצועה ?

שלום לך, ניתן באותו חודש לבצע גם הזרעה, רצוי לבצע את ההיסטרוסקופיה לפני הביוץ. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית