פוליפ בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/11/2012 | 23:42 | מאת: מיכל

בת 52 בבדיקה שערכתי השבוע בעקבות כאבי בטן חזקים ערכו u sונאמר לי שיש לי פוליפ בגודל 2 סמ בערך רירית הרחם לא סדירה וצריך היסטורוסקפיה דחף מה עושים?

שלום רב, כדאי לבצע היסטרוסקופיה בהקדם להוצאת הפוליפ, כך תוכלי לקבל בטחון בשפירות הממצא. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית