הדבקיות ברחם לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/03/2020 | 01:59 | מאת: אא

כ4 חודשים לאחר גרידה עקב הפלה נדחת מאז הווסת מגיעה בזמן אך ככתמים חומים ומופחתים. היום ביצעתי בדיקה היסטרוסקפיה אבחנתית ונמצא הידבקיות בקרן השמאלית (לא בכמות גדולה) .הפנו אותי להיסטרוסקפיה ניתוחית. 1. האם בגלל זה הוסת ככה? 2. האם אצליח להיכנס להיריון לאחר הניתוח? 3 . אחרי כמה זמן אפשר לנסות? אשמח לתשובה ..

יתכן והסיבה להפחתת כמות הוסת הן ההידבקויות אם זו הסיבה היחידה סיר להניח שתצליחי להרות ניתן לנסות ממחזור הבא לאחר הניתוח

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית