גרדה של רירית רחם מעובה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/01/2020 | 01:29 | מאת: לחוצה

היי ב5.1.20 עברתי היסטרוסקופיה הבחנתית וניתוחית ביצעו גרדה של רירית הרחם בעיקבות עיבוי רירית תודה לאל תוצאות הרירית שנישלחה יצאה תקינה אך משהו מוזר קורה לי קיבלתי וסת לאחר 3 ימים אך מאז ועד היום יש לי הפרשה דמית לא נקיה שהולכת ובאה אשמח לדעת אם זה טיבעי ואם כן עד מתי זה אמור להימשך תודה רבה

זה הגיוני ויכול להמשך 10-20 יום לאחר הפעולה, אך אמור להסתדר לאחר הוסת הבאה. כל זאת כמובן בהנחה והתשובה הפתולוגית תקינה.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית