מחיצה והיסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/09/2019 | 20:38 | מאת: פולינה

ערב טוב בנובמבר 2018 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לצורך הורדה של מחיצה חודש לאחר ניתוח חזרתי לאולטרסאונד תלת מימד ובסיכום הבדיקה היה כתוב ככה שמחיצה רחמית מגיעה לעומק של 30 מ"מ מקו הפיות החצוצרתיות רושם כי הקצה התחתון של המחיצה נמצא היום מעל פה הפנימי של צוואר הרחם (שיפור בהשוואה לבדיקה לפני ניתוח) השאלות הן מה זה אומר 30 ממ כמה זה באחוזים ורשום שהושארה מחיצה של 1 סמ כמה זה מפריעה לכניסה בהריון ומה סיכוי להפלות? תודה

לפי מה שאת מתארת המחיצה עדיין משמעותית, יש מקום לשקול השלמת פתיחתה לפני ניסיונות להרות.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית