מועד להיסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/07/2012 | 12:13 | מאת: שני

שלום ד"ר, האם יש מועד מומלץ להיסטרוסקופיה ניתוחית ? זאת אומרת, האם כדאי שהמועד יהיה קרוב לסוף המחזור ולפני הביוץ, או שזה לא מאד משנה... תודה מקרב לב, שני

שני שלום, המועד תלוי באינדיקציה כשיש לדוגמא שארית הריון לא משנה המועד, כשאשה סובלת מרחם שרירני עדיף לנתח כשאין דימום כאשר מבצעים תפיחת מחיצה אלקטיבית יש עדיפות לשלב הפוליקולרי קרי- השלב הראשון של הוסת לפני הביוץ. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

28/07/2012 | 00:03 | מאת: שני

ראשית, מדובר במחיצה בגודל 80% ותודה על התשובה !

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית